"Wie zijn wij"

Voor iedereen toegankelijk         
Wij bieden sport, ontspanning en spel voor jong en oud. Kom banenzwemmen of doe mee met onze sportieve of relaxte aqua- actief lessen. Elke zondagochtend is er gezinszwemmen en voor kinderen op woensdag de gezellige spelmiddag met veel waterspeelgoed, een loopmat, een grote waterattractie en een glijbaan van 57 meter lang. Onze verjaardagsfeestjes zijn een echte aanrader en de disco op vrijdagavond is al jarenlang een begrip in Losser en omgeving.
 
Veilig en Schoon                                                                                             
Ons overzichtelijke zwembad heeft een wedstrijd- en instructiebad, beide voorzien van een beweegbare bodem. Het zwembad is toegankelijk en volledig ingericht voor mindervaliden inclusief toegang tot het water met een lift. Trots zijn we op het keurmerk Veilig & Schoon. Het keurmerk wordt uitgegeven aan zwembaden die alle procedures op het gebied van veiligheid en hygiëne optimaal hebben geregeld.
 
Zwemles van de bovenste plank   (Erkende zwemlessen)    
Onze zweminstructeurs hebben een passie voor de zwemles, zijn gekwalificeerd en zorgen ervoor dat uw kind bij ons in veilige handen is en met plezier naar zwemles gaat! Vanuit onze horeca of via verschillende beeldschermen heeft u altijd zicht op uw kind tijdens de zwemles. Wij geven les volgens de Nationale Raad Zwemdiploma’s, reiken de officiële Zwem-ABC diploma’s uit, zijn het bezit van de Licentie Zwem-ABC en worden elk jaar onafhankelijk getoetst op een groot aantal kwaliteitscriteria. Zo weet u als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de nationale zwemveiligheidsnorm. We leggen op deze manier de basis voor een leven lang zwemplezier en zwemveiligheid.
 
Gastvrij en ontspannen                                                  
Wij doen er alles voor om uw bezoek aan ons zwembad zo aangenaam mogelijk te maken! De sfeer is open en gemoedelijk. Wilt u zichzelf uitdagen of gewoon lekker ontspannen? Bij ons is er altijd een activiteit die bij u past. In onze gezellige horeca kunt u tijdens of na het zwemmen genieten van heerlijke koffie, een verfrissend ijsje of een hapje en een drankje.
 
Waar staan wij voor? Onze missie:                                                                   
Zwembad Brilmansdennen is een laagdrempelig zwembad waar sport en beweging, recreatie en sociale contacten samenkomen. Wij leveren een bijdrage aan de vitaliteit en zwemveiligheid van mensen.
 
Wat willen wij bereiken? Onze visie:                                                                      
Zwembad Brilmansdennen is een professionele en klantgerichte organisatie.  Wij zijn voortdurend op zoek naar kansen en mogelijkheden om de kwaliteit van ons aanbod en de beleving van de klant verder te verbeteren. Samenwerking en werkplezier staan voorop en proactief handelen is vanzelfsprekend. Wij zijn betrouwbaar en hebben veiligheid en hygiëne als prioriteit.
 
Wat vinden wij hierbij belangrijk? Onze kernwaarden:
  • Vertrouwen
  • Flexibel
  • Verbonden
  • Verantwoordelijk 
Graag tot ziens bij zwembad Brilmansdennen!
 
Cookie instellingen