Inschrijven & Wachtlijst

Opgave voor zwemles doet u door het digitale digitale inschrijfformulier klik hier in te vullen. Na betalen van het startpakket, staat uw zoon/ dochter actief op de wachtlijst. Uw kind krijgt een zwempas bij aanvang van de eerste zwemles. Inschrijven kan vanaf een leeftijd van 3 jaar. 
Hoe lang het duurt tot een oproep, is mede afhankelijk van de doorstroming in de lesgroepen en de voorkeur voor een bepaalde dag. Een kind wat op de wachtlijst staat mag gratis zwemmen onder begeleiding van een betalende volwassene, om zo alvast vertrouwd en bekend met het zwembad te worden.

Kinderen die worden ingeschreven zullen op basis van leeftijd worden opgeroepen. Dat betekent dat het oudste kind op de wachtlijst als eerste zal mogen beginnen met zwemles. Met uitzondering van kinderen die doorstromen vanuit het baby, peuter en kleuterzwemmen.
 
Alle kinderen die op de wachtlijst staan en vóór 01 maart 2023 zijn ingeschreven zullen eerst opgeroepen worden. De datum van inschrijving is hier nog bepalend. Wij starten met oproepen op basis van leeftijd wanneer alle kinderen die zijn ingeschreven vóór 01 maart 2023 zijn begonnen met de zwemles.
 
De adviesleeftijd om te starten met zwemlessen voor het A diploma is 4,5 tot 5 jaar. Er zijn ouders die graag willen dat hun kind al eerder start met zwemles, namelijk als hun kind 4 of zelfs 3 jaar is. De eisen die gesteld zijn voor het behalen van diploma A zijn echter te moeilijk voor kinderen van 3 tot 4 jaar. Iets oudere kinderen hebben meer kracht en de motoriek is beter ontwikkeld. Ook het verstandelijk vermogen om de zwemvaardigheden goed op te pikken is toegenomen, waardoor uw kind het zwemmen sneller onder de knie heeft.
 
Om alvast goed voorbereid te zijn op de zwemlessen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het baby, peuter en kleuterzwemmen.  Kijk voor informatie hier.

Alle zwemlessen voor diploma A, B en/of C voor een vaste prijs?

Wilt u vooraf weten welk bedrag u kwijt bent aan de zwemlessen voor uw kind, kies dan voor één van onze lespakketten. Voor een vaste prijs kan uw kind alle zwemlessen volgen die nodig zijn om het betreffende diploma te behalen. Alleen de kosten voor het startpakket dienen als extra voldaan te worden.
Uiteraard kunt u de betaling van de zwemlessen ook voldoen met een 5-lessenkaart. U betaalt dan eenmalig het startpakket en vervolgens een leskaart van 5 lessen welke 6 weken geldig is.
Deze 5-lessenkaart moet u na elke 5-lessen opwaarderen.
Vanaf de betaling van het startpakket heeft uw kind, onder begeleiding van een betalende volwassene, gratis toegang. Deze gratis toegang blijft geldig zolang uw kind bij ons op zwemles zit.
Bij de pakketten ABC en A kan het bedrag in 1x worden voldaan of u kiest voor betaling in 3 termijnen . De totaalprijs is dan hoger.  De termijn betalingen zijn als volgt: 1e termijn bij aanvang, 2e termijn bij 3 maanden, 3e termijn bij 6 maanden.
U heeft de mogelijkheid tot de volgende zwemles pakketten. Alle pakketten zijn met diplomagarantie:

 • Pakket A, B & C
 • Pakket A
 • Pakket B (alleen mogelijk bij eerste B- les)
 • Pakket C (alleen mogelijk bij eerste C- les)
 • Pakket B & C (alleen mogelijk bij eerste B- les)
Een pakketprijs biedt de volgende voordelen:
 • Alles inbegrepen. U hoeft daarnaast alleen nog het startpakket te betalen
 • Diploma garantie, ongeacht de duur van het zwemlestraject*
  * in uitzonderlijke gevallen wordt een A,B of C- certificaat uitgereikt.

Voorwaarden van de lespakketten zijn:
 • Het lespakket heeft een geldigheid tot het behalen van het desbetreffende diploma.
 • Bij een pakket met termijnbetaling zijn de termijnen als volgt: 1e termijn bij aanvang, 2e termijn bij 3 maanden, 3de termijn bij 6 maanden.
 • Het abonnement is persoonsgebonden.
 • Bij verhindering of in geval van ziekte altijd afmelden bij de receptie 053- 5381800.
 • Tijdens de schoolvakanties's worden er geen zwemlessen gegeven.
 • Uw kind heeft op vertoon van het zwemles- pasje, onder begeleiding van een betalende volwassene, gratis toegang bij recreatief zwemmen. Deze gratis toegang blijft geldig tot hij/zij gediplomeerd is voor diploma's waaraan uw kind deelneemt.
 • Bij verlies van het abonnementspasje wordt €5,- in rekening gebracht voor het nieuwe pasje. 

Restitutie van reeds betaalde termijnen van lespakketten en inschrijffgelden vindt niet plaatst.
Voor alle overige vragen kunt u zich wenden tot de receptie van het zwembad

 
* in uitzonderlijke gevallen wordt een A,B of C- certificaat uitgereikt.

 

Cookie instellingen